Get an inside look at our eco-conscious choices

Få en inblick i våra miljömedvetna val

Möt Jevie-teamet: Där vi berättar om allt från varför vi började använda naturlig hudvård till personliga tips och produktrekommendationer. Här får du en insyn i våra miljömedvetna val.

Låt oss först presentera vår Social Media & Content Manager, Linn, som visar vägen för ett medvetet liv! Från hennes uppvaknande under graviditeten till hennes pågående resa mot miljömedvetenhet delar hon med sig av sina insikter och naturliga favoritval.

Vad låg bakom ditt beslut att byta till naturliga hudvårdsprodukter?

"Min övergång till naturlig hudvård började under min första graviditet, där jag letade efter säkra och skonsamma ingredienser för både mig själv och min bebis. Nu, som tvåbarnsmamma, är det mitt dagliga fokus att jonglera livet och hudvården. Att prioritera säker, effektiv och naturlig hudvård har blivit en integrerad del av min rutin för att värna om min familjs välbefinnande. Att välja hållbar hudvård är min investering i en bättre framtid för oss alla."

Hur prioriterar du egenvård i ditt dagliga liv och hur passar hudvård in i den rutinen?

"Som en kvinna i trettioårsåldern har det blivit viktigt att prioritera hudvård. Jag söker effektiva produkter som inte bara vårdar min hud utan också ligger i linje med mitt engagemang för hållbarhet. Att balansera egenvård med kraven som ställs av barn och arbete kan vara en utmaning, men jag avsätter stunder för mig själv, oavsett om det är en promenad, meditation eller yoga. När jag väljer naturliga hudvårdslösningar är jag noga med att undvika skadliga kemikalier, vilket gynnar både min hud och miljön. Detta medvetna ställningstagande främjar inte bara mitt välbefinnande utan bidrar också till en hälsosammare framtid."

Hur definierar du naturlig hudvård och vilka kriterier tittar du efter när du väljer naturliga produkter?

"När jag definierar naturlig hudvård prioriterar jag produkter som är tillverkade av ingredienser som kommer direkt från naturen, utan syntetiska tillsatser eller starka kemikalier. Jag granskar ingredienslistorna noga, föredrar växtbaserade ingredienser som går att känna igen och undviker konstgjorda dofter och konserveringsmedel. Att prioritera hållbarhet, miljövänliga förpackningar och etiska inköpsmetoder är också viktiga faktorer i min beslutsprocess när jag väljer naturliga hudvårdsprodukter."

Vilken är din favoritprodukt?

"Jag kan inte välja bara en favoritprodukt eftersom både THE LOTION och THE BARRIER ELIXIR är oumbärliga i min hudvårdsrutin. De är mångsidiga och ger allt min hud behöver: mikrobiomvänliga, återfuktande och fullproppade med vitaminer och antioxidanter. De har vetenskapligt stöd för att inte bara reducera rynkor utan också återupprätta en strålande lyster. THE BARRIER ELIXIR, en lyxig olja med hög potens, kompletterar THE LOTIONs 'Allt-i-ett'-lösning och ger koncentrerad näring, vilket är särskilt bra för min torra hud."

VÅR KOLLEKTION